logo.jpg

KONTAKT

HJEM

 

Om WIKS AS

Historikk og virksomhet

 

Representanter, nyheter, spesialtilbud og utleie

Representanter

Nyheter

Lagersalg/Brukt

Utleie

 

Arbeidsbrakker

Spisevogner

Mannskapsvogner

Miljøvogner

Boligvogner

Toalettvogner

Badevogner

Salgsvogner

Spesialvogner

Tilbehør

Om arbeidsbrakker

 

Tilhengere

Varehengere

Skaphengere

Biltransportere

Maskintransportere

Tipphengere

Kjølehengere

Hestehengere

Landbrukshengere

Båthengere

Semitrailere

Styrende hengere

Spesialhengere

Tilbehør

 

Tribuner og -seter

Tribuner

Tribuneseter

Tribuneutleie

 

Offentlige bestemmelser

Statens Vegvesen

Arbeidstilsynet

Mattilsynet

 

Historikk

BP4120249

 

WIKS AS er fortsettelsen av Wullums IK-Systemers handelsvirksomhet. Virksomheten hadde sin spede begynnelse tilbake i 1999, da en formidlet kontakt mellom norske kunder og utenlandske leverandører. Virksomheten vokste etter hvert, samtidig som salg direkte til sluttkunder økte, slik at en stadig større del av virksomheten i Wullums IK-Systemer ble knyttet til handelsvirksomhet.

 

Handelsvirksomheten i Wullums IK-Systemer fikk etter hvert slikt omfang at en fant det nødvendig å etablere WIKS AS. Navnet kommer av en sammentrekning av de store bokstavene i Wullums IK-Systemer. WIKS AS ble etablert i 2009, og virksomheten har siden da hatt en meget hyggelig utvikling.

 

WIKS AS har fokusert virksomheten mot rullende materiell, hovedsakelig inntil 3500kg, og tribuner. Vi kan også levere moduler og annen utrustning i tilknytning til andre leveranser. Vår virksomhet er kun innrettet mot profesjonelle kunder, med høye krav til kvalitet og levetid.

 

Bygg og anleggsbransjen forsynes med spise-/kontorvogner, mannskapsvogner, boligvogner og miljøvogner (asbestvogner), samt spesialinnredede vogner der kunden har spesielle ønsker/krav.

 

Campingplasser, festivaler og andre evenement forsynes med salgsvogner, badevogner og toalettvogner.

 

Av øvrige kunder på arbeidsvogner kan nevnes energiverk, reisemontører, hogstentreprenører, offentlige etater, vaktselskaper og barnehager,

 

Tilhengere leveres til en rekke forskjellige virksomheter, alt etter hvilket transportbehov kunden måtte ha. Vårt standardprogram omfatter alle typer tilhengere til det profesjonelle markedet opp til totalvekt 3500kg, samt spesialutførelser opptil omkring 10 tonn i totalvekt.

 

Den første tribunen vi leverte var til Breidablikk Stadion, Hammerfest i 2007. Vi har siden da levert en rekke tribuner fra vel 100 seter til den største på 1962 seter på Gjemselund Stadion, Kongsvinger. Det som kjennetegner våre tribuner er meget kort montasjetid, ca 20 manntimer for en 300 seters tribune. Tribunen demonteres på halve tiden.

 

 

 

 

 

WIKS AS, tlf. 950 71 777